Locuri de muncă de îngrijire în Marea Britanie pentru îngrijitorii români

Vă urăm bun venit!

Sunteți un îngrijitor de persoane care locuiește în România? Ești interesat să lucrezi în Anglia?

Brațul nostru global de recrutare, Agincare International, caută să sponsorizeze locuri de muncă în domeniul îngrijirii în Marea Britanie pentru îngrijitori români, pentru a se alătura echipei noastre de îngrijire.

Avem două locuri de muncă distincte de îngrijire live-in în Anglia.

Aplicați acum

Locuri de muncă în Marea Britanie pentru români – criterii de eligibilitate

Pentru a aplica, trebuie să:

 • Să aveți peste 18 ani
 • Să aveți experiență profesională în domeniul ingrijiri de persoane pentru acest post.
 • Să puteți citi, scrie, vorbi și înțelege limba engleză la cel puțin nivelul B1 (trebuie să fie de la un furnizor autorizat din Marea Britanie)
 • să fiți dintr-o țară din UE

 

Aplicați acum

Locuri de muncă pentru îngrijitori din România

Agincare International oferă două oportunități distincte de carieră pentru îngrijitorii români care doresc să lucreze în Anglia.

Echipa noastră de recrutare este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a vă ghida în procesul de sponsorizare a vizei de lucrător în domeniul sănătății și al îngrijirii de nivel 2. Aceștia au cunoștințe vaste în domeniul recrutării în România și îi ajută pe cetățenii UE să găsească locuri de muncă în domeniul îngrijirii la domiciliu în

Live in Care (ingrijitor la domiciliul pacientului)

În calitate de asistent de îngrijire live-in, veți sprijini clientul în propria casă șapte zile pe săptămână, ajutându-l să își trăiască viața așa cum își dorește și să rămână cât mai independent posibil.

Sarcinile vor include asistarea cu medicația, oferirea de companie, sprijin pentru îngrijirea personală, cum ar fi spalatul, îmbrăcatul, și ajutarea cu sarcini casnice, cum ar fi curățenia și pregătirea meselor.

Despre rol:

 • 10,10 lire sterline pe oră în timpul plasamentului
 • Curs de inițiere de două zile plătit, până la 150 de lire sterline
 • Certificat DBS plătit în avans
 • Concediu anual plătit în funcție de programul de lucru
 • Durata plasamentelor de muncă în domeniul îngrijirii poate varia, dar este de minimum 2 săptămâni
 • nu se plateste chirie, deoarece se locuieste de pacientul de care aveti grija
 • Veți avea propria cameră separată în timpul plasamentului
 • 2 ore pauza zilnic

Acest rol este o sponsorizare de 1 an, Agincare păstrând dreptul de prelungire după ce candidații selectați au trecut de perioada de probă.

Aplicați acum

Depunerea mai multor candidaturi pentru locuri de muncă în domeniul îngrijirii la domiciliu în Anglia cu Agincare, va duce la respingerea tuturor aplicațiilor.

NHS Projects Domiciliary Carer (vizite la domiciliu pacientilor)

În calitate de asistent de îngrijire care lucrează în Marea Britanie, îi veți ajuta pe clienții noștri să se acomodeze inapoi acasă după ce părăsesc spitalul.

Veți fi responsabil pentru furnizarea de îndatoriri de îngrijire personală, cum ar fi spalatul, îmbrăcarea, ajutorul cu sarcinile casnice, medicația și oferirea de companie.

Acesta este un post la nivel național, lucrând alături de NHS. Vă vom pune la dispoziție mașina proprie de serviciu și vă vom oferi cazare gratuită. Având în vedere natura postului de îngrijire, este necesar un permis de conducere complet.

Despre rol:

 • 11.50 lire sterline pe oră
 • Curs de inițiere de două zile plătit, până la 150 de lire sterline
 • Certificat DBS plătit în avans
 • Concediu anual plătit în funcție de programul de lucru
 • Se lucreaza 5 zile pe saptamana, 2 zile libere
 • Ore garantate – dacă nu avem de lucru pentru dumneavoastră, veți fi plătit în continuare
 • Timp de călătorie plătit între fiecare client

Acest rol este o sponsorizare de 1 an, Agincare păstrând dreptul de prelungire după ce candidații selectați au trecut de perioada de probă.

Aplicați acum

Depunerea mai multor candidaturi pentru locuri de muncă în domeniul îngrijirii la domiciliu în Anglia cu Agincare, va duce la respingerea tuturor aplicațiilor.

Locuri de muncă în Anglia pentru îngrijitori români

Avantajele de a te alătura Agincare ca îngrijitor live-in:

 • Locuri de muncă imediate pentru îngrijitori români disponibile în toată Anglia
 • Dezvoltare remarcabilă a carierei
 • Schemă de pensii a companiei
 • Pachet de reduceri Blue Light
 • Program de asistență pentru angajați (EAP) disponibil pentru toți angajații noștri
 • Programe de formare finanțate integral până la și inclusiv nivelul 5 în domeniul sănătății și asistenței sociale

Începeți noul loc de muncă de îngrijitor live-in

Echipa noastră specializată de recrutare oferă îngrijitorilor români eligibili un pachet complet de sprijin, inclusiv asistență pe parcursul procesului, sprijin pentru relocare, inclusiv zboruri, instruire gratuită de două zile față în față și cazare gratuită.

Cu toate acestea, sprijinul nu se oprește aici. Îi sprijinim pe îngrijitorii noștri de succes pe toată perioada de sponsorizare și pe măsură ce își dezvoltă cariera în cadrul Agincare.

Ascultați aici părerile unora dintre candidații noștri internaționali.

Aplicați acum

Depunerea mai multor candidaturi pentru locuri de muncă în domeniul îngrijirii la domiciliu în Anglia cu Agincare, va duce la respingerea tuturor aplicațiilor.

Nu locuiți în prezent în UE?

Agincare International sponsorizează persoane din întreaga lume, nu doar din UE. Indiferent dacă locuiți în străinătate sau sunteți deja în Marea Britanie cu o viză (cu excepția vizei de vizitator) și aveți experiență de lucru în domeniul sănătății și asistenței sociale, puteți aplica pentru a vă alătura echipei noastre.

Aplicați acum

Depunerea mai multor candidaturi pentru locuri de muncă în domeniul îngrijirii la domiciliu în Anglia cu Agincare, va duce la respingerea tuturor aplicațiilor.

Pot lucra îngrijitorii români în Marea Britanie?

Da, îngrijitorii din România pot lucra în Marea Britanie prin intermediul Viza de nivel 2 pentru lucrători în domeniul sănătății și îngrijirii. entru a lucra în Regatul Unit, va trebui să aveți o ofertă de muncă confirmată și un loc de muncă sponsorizat de un angajator britanic autorizat de Ministerul de Interne.

Îngrijitorii români care caută locuri de muncă în domeniul îngrijirii în Marea Britanie pot aplica prin intermediul traseului Tier 2 Skilled Worker.

Ce face un lucrător de îngrijire live-in?

Locuitorii de îngrijire permanentă îi oferă clientului lor liniștea și confortul unei îngrijiri permanente de 24 de ore în propria casă.

Serviciile individuale oferite de un îngrijitor la domiciliu vor depinde de nevoile zilnice ale persoanei de care are grijă. Acestea ar putea fi relativ simple, cum ar fi să ajute o persoană să se ridice și să se deplaseze dimineața sau să se asigure că își ia medicamentele la momentul potrivit. Sau ar putea însemna o îngrijire mai complexă.

De ce calificări am nevoie pentru a fi îngrijitor în Marea Britanie?

Calificările formale nu sunt esențiale pentru a deveni îngrijitor. Cu toate acestea, în calitate de îngrijitor român care are nevoie de sponsorizare pentru a lucra în Marea Britanie, solicităm ca solicitanții să aibă o diplomă sau o altă calificare într-un domeniu legat de sănătate și asistență socială.

De asemenea, va trebui să puteți demonstra un nivel de cunoaștere a limbii engleze vorbite și scrise (UKVI IELTS cu note nu mai mici de 6 la general și 5,5 la fiecare modul).

Cum pot să lucrez ca îngrijitor în Marea Britanie?

Pentru a fi eligibil pentru un loc de muncă în domeniul îngrijirii în Marea Britanie, va trebui să îndepliniți următoarele criterii.

Trebuie să:
• Să aibă peste 18 ani
• Să aibă experiență profesională în domeniul asistenței sociale pentru acest post
• Să poată citi, scrie, vorbi și înțelege limba engleză cel puțin la nivelul B1 (trebuie să fie de la un furnizor autorizat din Marea Britanie).
• Să provii dintr-o țară care nu se află pe lista Organizației Mondiale a Sănătății a țărilor roșii și chihlimbarii.

Cum pot obține o sponsorizare pentru a lucra în Marea Britanie din România?

Dacă sunteți un îngrijitor român care caută locuri de muncă în domeniul îngrijirii în Marea Britanie, veți avea nevoie de un certificat de sponsorizare.
Pentru a primi un certificat de sponsorizare de la un angajator eligibil, va trebui să fi aplicat și să fi fost acceptat un post în cadrul companiei care oferă sponsorizarea în Marea Britanie.

Ministerul de Interne analizează fiecare cerere de viză și, odată ce este depusă, aceasta este aprobată doar dacă sunteți evaluat ca fiind potrivit pentru obținerea unei vize.

Ce este un rol de îngrijire live-in?

Un îngrijitor la domiciliu este un lucrător calificat care se mută la domiciliul unui client pentru a oferi îngrijire și sprijin 24 de ore din 24, șapte zile pe săptămână. Atribuțiile unui îngrijitor care locuiește la domiciliu pot varia de la îngrijirea personală și administrarea de medicamente, până la pregătirea meselor și ajutorarea persoanei pentru a ieși în oraș.

De ce am nevoie pentru a lucra în Marea Britanie?

În calitate de îngrijitor român, pentru a lucra în Anglia va trebui să aveți un certificat de sponsorizare de la angajator cu informații despre rolul de îngrijitor care vi se oferă. Veți avea nevoie de:

- O calificare într-un domeniu legat de sănătate și asistență socială
- Să fiți asistent medical (sau echivalent, cum ar fi un paramedic) sau asistent medical superior
- Să aveți o calificare care să demonstreze un nivel competent de limba engleză vorbită și scrisă (UKVI IELTS cu note nu mai mici de 6 la general și 5,5 pentru fiecare modul)
- Să aibă 1 sau mai mulți ani de experiență clinică

Cât câștigă îngrijitorii live-in în Marea Britanie?

În medie, un îngrijitor live-in din Anglia poate câștiga între 550 și 750 de lire sterline pe săptămână, iar salariul anual al unui îngrijitor live-in depinde de nivelul și de anii de experiență în domeniul sănătății și al asistenței sociale. Cu rolurile Agincare Live-in care din Anglia, ați putea câștiga 10,10 lire sterline pe oră ca asistent de îngrijire live-in sau 11 lire sterline pe oră în cadrul proiectelor noastre de îngrijire live-in.

Agincare recrutează îngrijitori din România?

Agincare International recrutează de mult timp îngrijitori live-in din România. Avem oportunități în Marea Britanie în cadrul serviciilor noastre de îngrijire live-in și primim cu plăcere toți candidații din UE care îndeplinesc criteriile noastre de eligibilitate.